ДАН ШКОЛЕ

У четвртак 17. октобра у школи одржана је прослава Дана школе. Ове године, овом приликом расписан је конкурс на тему Моја школа –мој други дом. Ученици подељени у групе бавили су се овом темом. У једној групи се писало, у другој групи цртало а у трећој групи ученици су компоновали музику на текст о школи. За то време ученици четврте групе су се такмичили у спортским активностима. Радове ученика оцењивали су наставници. Сви радови су били успешни и занимљиви, тако да наставници нису имали лак задатак. Победници су били сви, а оне најуспешније директорица школе је наградила дипломама и поклонима.
За најлепши литерарни рад у првој категорији награђена је Кармена Ковач ученица IVa разреда. У другој категорији најуспешнија је била Алена Алекси ученица VI b разреда, а у трећој категорији награђен је Игор Чапанда, ученик VII b разреда.
У цртању су по категоријама најбољи били:
1. категорија (I и II разред)-Маргарета Кања II a
2. категорија (III и IV)-Сара Гашпаровски III a
3. категорија (V и VI)- Теодора Проводовски Va
4. категорија (VII и VIII )- Ирена Алекси VIII b
У такмичењу у спортским играма најспретније су биле екипе II a , IV a , VI a и VIII b разреда.
Млади композитори су изазвали највећи аплауз публике. Прво место је освојио Маријан Частван ученик Va разреда, прво место у II категорији освојио је Владимир Трпка ученик VIIIa разреда.
Осим Дана школе 17. октобра обележавамо и Дан ослобођења Селенче. Овом приликом колектив и ученици наше школе песмама и цвећем испред споменика одали су почаст палим борцима.